Ne želim igrati

Si želiš F.R.E.S.H. sporočilo samo zate?
Zavrti kolo in odkrij
* Kolo lahko zavrtiš le enkrat.
Vstop za članice
KOMPLIMENTI2020-02-03T12:10:06+01:00

TANJA(individualno)

“Včasih sem mislila, da moram jaz znižati ceno svojega dela”

“Prejšnji teden sem dala objavo na FB – da imam novost v moji ponudbi: Boudoir fotografiranje.

Ker se večina ljudi pri vsaki novi stvari začne ‘ciklati’ pri postavitvi cene, sem se tudi jaz tam ‘zaciklala’. Da bo cena nekako tako kot pri ostalih na tržišču, sem mislila, da moram jaz znižati ceno svojega dela, da bi lahko vključila hotelsko sobo, vizažistko…

Preberi več

Tanja iz Moj Foto

KLAVDIJA (individualni paket)

“Ja, lahko se predstavim javnosti taka, kot sem.”

“Za sodelovanje z Melito sem se odločila, ker sem iskala praktičnega človeka, ki že ima izkušnje s postavitvijo lastnega branda. Poleg tega sem želela nekoga, ki ima širok pogled in poznavanje področja dela na spletu: poleg spletne prisotnosti tudi poznavanje postavitve posla, oblikovanja ponudbe in seveda nekoga, ki mu lahko zaupam.

Pričakovala sem izoblikovano podobo….

Preberi več

Klavdija Verlak, Holimar

MIHELCA (Retreat Pink Butterfly ti da krila)

“Ne grem več v ‘stare ponošene čevlje’.”

“Na retreat sem se prijavila, ker me je pritegnila tema, kako povabiti stranke, da zraven nimam občutka, da sem vsiljiva. In seveda sam naslov “Pink butterfly ti da krila”, ker je moj slogan, da sem ženska s krili, ki mi dajejo občutek svobode.

Nisem si delala pričakovanj, preprosto sem tako močno čutila…

Preberi več

Fell Free to Fly by Mihelca

BERNARDA (Fresh Akademija)

“Ven so popadali okostnjaki, na katere sama sploh nisem pomislila.”

“Za vpis v Fresh Akademijo sem se odločila, ker sem se že kar nekaj časa “ciklala”, kako začeti svoj posel in zapustiti službo. Delo z Melito sem pa že poznala in sem vedela, da mi je lahko velik doprinos.

Pričakovala sem, da se bom naučila postaviti prioritete, kje in kaj začeti, kako postaviti pravo ceno, kako se sproščeno predstaviti, ampak….

Preberi več

Bernarda – Oaza Zelišč

SANJA (Individualni VIP paket)

“Prej sem bila zelo razpršena, ker sem hotela pomagati vsem.”

“Za individualni VIP paket sem se odločila, ker sem se ukvarjala z vprašanji:
Kako do novih strank?
Kako ponudit na prvo oko različne stvari, da stranke ne bodo zmedene?

Zelo dobro se znajdem na svojem področju, delam 1 na 1, s tretmajčki, zmanjkalo pa me je …

Preberi več

Sanja, Čarobna Moč Dotika 

SABINA (Fresh Akademija)

“Odkrila sem, zakaj si tako močno želim na svoje. “

“Preden sem se vpisala v Fresh Akademijo, sem iskala napotke, kako idejo in srčno željo, da svoje sposobnosti predstavim širši javnosti, spraviti v prakso. Ko sem prišla do nekega “strokovnjaka”, mi je ta ponujal svetovanje,  a je to bilo samo enkratno. Imela sem vedno občutek,  da sem nek kos na tekočem traku,  s katerim  je potrebno pač nekaj narediti. Nikoli nisem dobila pravega odgovora. In vedno,  ko sem zaprla vrata za sabo in želela kaj vprašati…

Preberi več

Sabina – Najdi se

MARJETA (Fresh Akademija)

“S partnerjem sva se že prej razumela dobro, zdej se super.”

“Za vpis v Melitin program sem se odločila, ker sem tudi jaz doživela en globok padec na mentalnem nivoju. V nekem trenutku sem doživela strašen odpor do lastnega podjetja, dela v firmi, skratka, občutek, ko ti gre na “bruhanje”, ko se pelješ v službo.

Na srečo sem dokaj hitro dojela, da moram nekaj nujno spremeniti na sebi, v sebi. Melito sem spoznala že prej, ko sem se odločila za skupinski VIP dan. Super celodnevna delavnica, ki mi je dala misliti. Z njenimi enostavnimi metodami in pristopom me je prevzela. Vedela in verjela sem, da mi lahko pomaga tudi naprej, zato sem se odločila, da bom vpis v Fresh akademijo izvedla in tam dobila tudi vse odgovore, ki jih iščem.

Prve tri module v Fresh akademiji sem bila še v globokem spancu, kar je čutila tudi Melita. Mehko me je pozvala, da se snideva  1 na 1. Takrat pa…

Preberi več

MOJCA (Fresh Akademija)

“Pred tem sem uporabljala afirmacije in vizualizacije, ki pa niso delovale.”

“Za vpis v FRESH AKADEMIJO sem se odločila, ker sem potrebovala push za naprej, usmeritev, podporo, sveže ideje, primere iz prakse, dodatno motivacijo, nekaj drugačnega, lahkotnega, ker želim iti letos na svoje.

Največji AHA sta do sedaj bili Tehnika narejen in Denar učitelj. S pomočjo Tehnike narejen sem odkrila, da v svoje življenje lahko privabim več užitka, zabave in lahkotnosti, ko kreiram, se odločam in delujem iz občutkov…

Preberi več

NEJA (Fresh Akademija)

“Odkrila sem, kako zelo so občutki pomembni, čeprav sem celo življenje poslušala, da preveč čutim.”

“Za vpis v Fresh Akademijo sem se odločila na podlagi Melitinega live videa. Nagovoril me je stavek, da se lahko odločim, da grem na svoje, ne glede na to, da še nimam popolne ideje.

Takrat še niti nisem vedela v kaj grem, ampak sem enostavno čutila, da to je zame in da moram it v to. Sploh, me je nagovorilo tisto, da če mi služba ni več všeč…

Preberi več

LIDIJA (Fresh Akademija)

“Spoznala sem, da pozitivne misli NE pripomorejo k temu, da kreiramo trenutke, kot si jih želimo.”

“Za vpis v Fresh Akademijo sem se odločila, ker sem spoznala, da se vrtim in ustavljam na eni točki, da ne naredim preboja, torej pomeni da nečesa ne vidim.

Če bi sama znala, bi že naredila spremembo. Torej sem ugotovila, da rabim pomoč, drug zorni kot, druge “oči”, ker včasih je potrebno samo to, da prepoznam, kje se “ciklam”.

Moji prebliski, ahaji v Akademiji…Preberi več

NATALIJA (individualni fresh program)

“AHA moment: pospravljanje ima dejansko povezavo tudi s poslom.”

“Za delo z Melito sem se odločila, ker sem presodila, da želim sodelovati z nekom, ki je že uspešno naredil ta korak in mi bo podal izkušnje na tej prehojeni poti. Začutila sem, da Meliti lahko zaupam in da bom dobila večjo motivacijo, kot če sama še nadaljnjih nekaj let stopicam na mestu in čakam, da se bo morda nekoč zgodilo.

Rada imam provokativne ljudi, ki me z iskrenostjo…Preberi več

SANDRA (skupinski VIP dan)

“Spoznala sem, da si ne smem zadati preveč, ker je lahko potem ravno kontra učinek.”

Za skupinski VIP dan z Melito sem se odločila, ker sem se že nekaj časa vrtela v začaranem krogu in se zadeve niso premaknile z mrtve točke. Rekla bi, da je vabilo prišlo do mene ravno v pravem trenutku, ko sem to potrebovala, za odskočno desko in premik naprej.

Skupinski VIP dan mi je prinesel veliko pozitivnih in praktičnih nasvetov ter polno pozitivne ženske energije. Odprl mi je pogled v delo, ki ga bom v bodoče opravljala.

Preberi več

MOJCA (skupinski VIP dan)

“Vip dan mi je prinesel zelo uporabno tehniko: kako se dvigniti, ko ti vse pade dol.”

Za skupinski VIP dan sem se odločila, ker sem potrebovala pomoč, podporo in motivacijo za premik na naslednjo stopničko pri gradnji mojega novega posla.

Vip dan mi je prinesel zelo uporabno in enostavno tehniko kreiranja oz. manifestiranja ter orodje, kako se dvigniti, ko ti vse pade dol – “opomnike” s pohvalami, ki sem jih prejela.

Dobila sem več jasnosti pri sestavi individualnega programa za stranko. Preberi več

MARJETA (skupinski VIP dan)

“Spoznala sem, da ni prav, da bežim od stvari, ki me motijo.”

Za skupinski VIP dan sem se odločila, ker sem enostavno začutila željo po spremembi, po novih izivih. Prosila sem za podporo na tem področju in že naslednji dan sem bila nagrajena z novim poznanstvom – z Melito.

Brez dileme sem vedela, da sem na pravi poti in da mi VIP dan ne uide. Preberi več

JERNEJA (skupinski VIP dan)

“Zadnjič se mi je skrivnostno naselila bolečina in prav zanimivo hitro je izginila.”

Za skupinski VIP dan z Melito sem se odločila, ker sem potrebovala vzpodbudo oz. “brco v rit” za ideje, ki jih imam. Da dobim nov pogled in nova spoznanja, ki mi bodo pomagala pri razvoju nove storitve.

Najbolj mi je bilo pomembno, da odkrijem, kako se s fresh nasveti osvoboditi strahov, ki jih imam (zadnjič se mi je skrivnostno naselila bolečina in prav zanimivo hitro je izginila, verjamem, da je bilo nekaj na Melitinih besedah).

Preberi več

ZDENKA (skupinski VIP dan)

“Meja ni, vse zmorem.”

Za skupinski VIP dan sem se odločila na Melitino povabilo in ker že poznam njeno delo, njeno odlično energijo z individualnega programa, kjer mi je bila mentorica (večmesečni fresh podjetniški program)

Že prej mi je veliko pomagala pri oblikovanju nove storitve, sedaj pa sem potrebovala tudi konkreten načrt, usmeritev, nadaljnjo podporo in razblinitev dvomov.

Preberi več

TANJA (skupinski VIP dan)

“Pri postavljanju ciljev izhajam iz rezultatov, opazujem telo in se igram.”

Za skupinski VIP dan z Melito sem se odločila, ker sem čutila, da rabim pomoč in vodenje nekoga zunanjega, ker sem sama prepočasi napredovala. Melita me je poklicala ravno v pravem trenutku in ja, moja odločitev je bila pravilna.

Dobila sem dozo motivacije, spoznala metodo za iskanje in prizemljitev prave ideje ter odkrila vajo za odpravljanje podzavestnih vzorcev. S temi novimi znanji si bom pomagala tudi pri reševanju zadev v podjetju, npr. kako priti do idealnega zaposlenega.

Preberi več

LEONIDA (podjetniški VIP intenziv)

“Intenziv ni bil kot iz kakih ameriških best sellerjev, ampak sproščen in življenjski. “

Sodelovanje z Melito mi je bilo všeč in mislim, da se bom v prihodnosti še odločila za kakšen trening. Bil je sproščen, življenjski pogovor, realna situacija in ne kot smo vajeni iz kakih ameriških best sellerjev , ki niso (v celoti) primerni za naš trg in razmere. Na VIP intenzivu sem dobila precej uporabnih informacij in AHA trenutkov, ki sem si jih pridno zapisovala in me navdihujejo ter spodbujajo še po končanem treningu.

Preberi več

EDITA (podjetniški VIP intenziv)

“Prej si nisem znala zamišljati, kako si naj vzamem čas zase.”

Za delo z Melito sem se odločila zato, ker sem se znašla na točki, ko sem spoznala, da se brez pomoči ne bom znašla, temveč le obtičala. Moj namen ni bil odnehati, ampak poiskati pomoč, oziroma jo sprejeti, ko se mi pojavi na poti. In ravno to se je zgodilo z Melito, preprosto se je pojavila v mojem življenju ob pravem trenutku in verjamem, da s pravim namenom.

Z odločitvijo za VIP intenziv sem pridobila na samozavesti in to s preprostimi tehnikami. Ves čas sem imela občutek, da Melita točno ve, kaj je potrebno v mojem primeru.

Opozorila me je na stvari, ki se jih sama nisem zavedala…Preberi več

MOJCA (podjetniški VIP intenziv)

“To je bila definitivno ena izmed mojih boljših odločitev v življenju.”

Za delo z Melito sem se odločila zato, ker jo spremljam toliko časa, da vem, da ji lahko zaupam, da ima mnogo izkušenj, znanja in da zna zadeve spraviti v prakso. Všeč mi je njena energija, pristop in način delovanja.

Odločitev za VIP intenziv mi je v prvi vrsti prinesla voljo, jasnost, motivacijo, več zaupanja vase, samozavest, ideje…

Naučila sem se, da ne morem prehitevati dogodkov in da je zame najboljše… Preberi več

BRIGITA (individualni fresh program)

“Dobila sem več samozavesti.”

Za sodelovanje z Melito sem se odločila zaradi pozitivnih izkušenj v prejšnjih sodelovanjih. Melita je ena najbolj zanesljivih ljudi, kar jih poznam. Če se z njo nekaj dogovorim, to tudi drži. Vedno je točna, dobro razpoložena, pomaga mi, ko moje razpoloženje pade in obupujem in ne vem, kako naprej. Všeč mi je, da svoj individualni program prilagodi potrebi stranke.

Dobila sem več samozavesti pri komunikaciji s publiko. Preberi več

VANJA (individualni fresh program)

“Delo z Melito priporočam vsem ženskam, ki so se ustavile na poti in ne vedo, kam naprej ali jim manjka poguma.”

Za delo z Melito sem se odločila, ker sem imela težavo v službi in so se posledice kazale na zdravju in odnosih v družini. Ugotovila sem, da najprej potrebujem zdravljenje notranjosti (po malih korakih) in potem bom ostale rešitve lažje prepoznala. Čutim, da mi bodo novi nasveti in ideje pomagali pri tem, da bodo moje želje postale realnost.

Preberi več

Preizkusi srečo in zavrti kolo!
X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...